marți, 23 noiembrie 2010

Investitii imobiliare profitabile

Te-ai gandit sa iti investesti bani in piata imobiliara? Cu siguranta, ai inceput sa ai dubii daca va fi o decizie inteleapta sau nu, din moment ce tara nu si-a revenit in totalitate din recesiune.
Ei bine, investitiile in imobiliare sunt inca bune. Exista unele state care vand case si alte proprietati si acesta este momentul oportun sa le cumperi.

Iata cateva motive pentru care investitiile in imobiliare sunt inca profitabile:
Valoarea proprietatilor se va aprecia. Chiar daca inca nu ne-am revenit complet din criza economica, care este un fenomen obisnuit in ultimii ani, pretul proprietatilor imobiliare va creste dupa un timp.
Ei bine, daca iti incepi viata de familie si vrei sa ai propria ta casa, cat timp sunteti inca tineri si nu aveti copii, este momentul potrivit sa cumparati o casa. Sunt multe apartamente de vanzare sau chiar si licitatii cu vanzare. Unele au preturi foarte mari, dar vei gasi si proprietati care se vor incadra in bugetul tau. Daca vei vrea sa astepti 10 ani de acum inainte, exista sanse ca pretul sa creasca si vei plati mult mai mult pentru o casa.

Daca ai deja o casa, dar ai bani sa cumperi si o alta proprietate, de ce nu apelezi la o agentie imobiliara care sa te ajute sa inchiriezi aceste proprietati. Este un alt venit suplimentar pe care il vei primi lunar, pe langa salariu si alte castiguri. Partea buna este ca ramane tot proprietatea ta, chiar daca ai inchiriat-o.
Daca vrei bani rapid si profit mare, cauta imobile de vanzare si cumparare. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa cumperi proprietati relativ ieftine, sa le renovezi si sa le scoti la vanzare.