vineri, 5 noiembrie 2010

Imprumuturi pentru locuinte

Veniturile, bunurile si datoriile referitoare la raportul venitului sunt importante pentru cei care imprumuta bani si pentru dumneavoastra, atunci cand doriti sa luati un credit ipotecar, insa aveti si alte credite active. Chiar si cu o prescriere recenta, un mare pret al bunurilor v-ar putea incadra pentru o rata decenta. Venitul este important, atunci cand este pus in comparatie cu raportul datoriilor. Alte datorii, precum cardurile de credit si imprumuturile pentru studenti, va scad capacitatea de imprumut si nu va ajuta deloc.

Va vom oferi cateva sfaturi pentru a avea putea sa va luati un imprumut pentru locuinte, chiar daca mai aveti si alte credite. In acest domeniu, cel mai mic punctaj pentru a aproba un credit poate fi un factor critic pentru succesul sau esecul primirii unui credit. Consolidati-va datoria cu un credit ipotecar mic, cu un punctaj financiar mic sau cu o refinantare.



Trecutul platilor dumneavoastra reprezinta aproape 35 % din punctajul dumneavoastra total. Daca aveti un credit derogatoriu sau plati intarziate, cu cat sunt mai recente platile intarziate, cu atat este mai negativ impactul asupra punctajului dumneavoastra. Trecutul platilor este cel mai important factor, dintre cei 5. Are de a face cu platile la zi.

Cei care va aloca un imprumut pentru locuinte si sunt specializati in refinantarile persoanelor cu un punctaj slab sunt cei care au cel mai mare risc de imprumut. Scopul lor este sa-i ajute pe cei care nu au un punctaj financiar bun sa isi cumpere un imobil de vanzare sau sa ia un imprumut cu rate avantajoase. Acestia va ofera avantajul de a cere online un imprumut sau va ajuta prin faptul ca va suna acasa, pentru a discuta ceea ce doriti sa aflati.



Pe de alta parte, acestia se vor documenta bine cand vor lua o decizie, iar dumneavoastra incercati sa va luati un credit pe piata imobiliara, avand un punctaj financiar mic. Venitul dumneavoastra, perioada in care ati lucrat la ultimul loc de munca si tipul creditului vor fi mereu criterii de baza. Cei ce imprumuta si sunt specializati in oferirea de credite persoanelor cu punctaj financiar mic sun cei care isi asuma un risc semnificativ.

De ce ati lasa informatiile eronate sa va coste sansa de a primi banii? Unii finantatori nu raporteaza toate informatiile catre toate cele 3 departamente, asa ca punctajul creditului dumneavoastra va varia. Din acest motiv, ar trebui sa va asigurati ca indepliniti toate cele 3 punctaje necesare, inainte de a cere un credit.



O alta varianta de a va primii creditul, chiar daca aveti punctaj financiar mic, este sa va imbunatatiti platile in avans. Cand platiti o suma mare, in avans, punctajul dumneavoastra va creste, ceea ce este important atata timp cat doriti sa luati un credit ipotecar. Cu rate atat de mici, acum este momentul ideal pentru a va lua un credit pentru a achizitiona apartamentul de vanzare pe care vi-l doriti.